Gezichtsverzorging van S.P.A. pakt huidproblemen bij de kern aan

S.P.A. Aromatherapie bestaat uit verschillende plantaardige en etherische oliën. Doordat die etherische oliën 100 procent natuurlijk en zuiver zijn, is S.P.A. in staat door álle huidlagen heen te dringen. In plaats van dat het – zoals andere merken – niet verder komt dan de eerste huidlaag. Dit betekent dus dat het mogelijk is om bijvoorbeeld couperose of huidinfecties te behandelen omdat S.P.A. bij de kern van het huidprobleem komt.

Maatwerk voor je huid

Tijdens een gezichtsbehandeling verrijk ik de crèmes, lotions en maskers om ze 1-op-1 op jouw huid af te stemmen. Dit is kenmerkend en uniek voor de gezichtsverzorging van S.P.A. Aromatherapie.

Een gezichtsverzorgende en huidverbeterende behandeling bestaat bij mij – in basis – uit drie vaste stappen:

  • Ontspannen
  • Reinigen
  • Verzorgen
Ontspannen
Reinigen
Masker

Ontspannen

Nadat je me hebt verteld wat je wensen voor de gezichtsbehandeling zijn, krijg je een korte massage van je nek en schouders om je te laten ontspannen.

Aansluitend volgt het reinigen van je huid. Maar voordat ik daaraan begin, doe ik eerst een paar druppeltjes etherische olie op je handen. Die zorgen mede voor een intense, optimale werking van je behandeling.

Reinigen

Gezichtsverzorging staat of valt met een goede reiniging. Dit deel van de behandeling begint daarom met reinigen van je ogen en lippen gevolgd door de rest van je gezicht en hals.

Vervolgens breng ik een fruitlotion aan die is afgestemd op jouw huid. Als die is uitgewerkt volgt een granenpeeling die je huid voorbereidt op het daarna verwijderen van onzuiverheden.

Verzorgen

Een gezichtsverzorgende én huidverbeterende behandeling eindigt met een – letterlijk – lekker fruitmasker, gevolgd door een speciaal voor jou(w huid) samengestelde dagcrème.

Afhankelijk van wat je huid verder nodig heeft en/of wat jij wilt, kan een behandeling worden aangepast, of worden uitgebreid met bijvoorbeeld:

  • Wimpers en/of wenkbrauwen verven
  • Shiatsu-massage
  • Make-up

Uiteraard ook als aparte behandelingen af te spreken!

Meer weten over mogelijke gezichtsbehandelingen of het 100 procent natuurlijke S.P.A.?

Bel of mail Schoonheidssalon Louise!

Of klik op onderstaand flesje voor een uitgebreide S.P.A.-folder.

gezichtsverzorging s.p.a. aromatherapie