Maatwerk voor je huid

Tijdens een gezichtsbehandeling met S.P.A. verrijk ik de crèmes, lotions en maskers om ze 1-op-1 op jouw huid af te stemmen.

Een gezichtsverzorgende en huidverbeterende S.P.A.-behandeling bestaat bij mij – in basis – uit drie vaste stappen:

  • Ontspannen
  • Reinigen
  • Verzorgen


Ontspannen
Reinigen
MaskerOntspannen

Nadat je me hebt verteld wat je wensen voor de gezichtsbehandeling zijn, krijg je een korte massage van je nek en schouders om je te laten ontspannen.

Aansluitend volgt het reinigen van je huid. Maar voordat ik daaraan begin, doe ik eerst een paar druppeltjes etherische olie op je handen. Die zorgen mede voor een intense, optimale werking van je behandeling.

Reinigen

Gezichtsverzorging staat of valt met een goede reiniging. Dit deel van de behandeling begint daarom met reinigen van je ogen en lippen gevolgd door de rest van je gezicht en hals.

Vervolgens breng ik een fruitlotion aan die is afgestemd op jouw huid. Als die is uitgewerkt volgt een granenpeeling die je huid voorbereidt op het daarna verwijderen van onzuiverheden.

Verzorgen

Een gezichtsverzorgende én huidverbeterende behandeling eindigt met een – letterlijk – lekker fruitmasker, gevolgd door een speciaal voor jou(w huid) samengestelde dagcrème.

Afhankelijk van wat je huid verder nodig heeft en/of wat jij wilt, kan een S.P.A.-behandeling worden aangepast, of worden uitgebreid met bijvoorbeeld:

  • Wimpers en/of wenkbrauwen verven
  • Make-up

Uiteraard ook als aparte behandelingen af te spreken!